Kankaita Morogorosta


Tämä päivitys ei niinkään kerro kuulumisistani vaan yhdestä tavasta tukea Kimbilioa ja Morogoron naisten parissa tehtävää työtä. Paikalliset naiset värjäävät täällä talkootyöllä kankaita ja tekevät niistä erilaisia tekstiilituotteita, joita myydään Kimbilion hyväksi. Yksittäisten kankaiden myynti ei vielä paljoa auta, mutta pienistä summista voi kertyä merkittäviä summia. Vielä enemmän voi kertyä, jos joku ammattilainen sattuu kiinnostumaan kankaiden maahantuonnista tai jopa niihin pohjautuvasta muotisuunnittelusta. Siispä, jos olet ollenkaan kiinnostunut Kimbilio-kankaiden upeista väreistä, kehotan sinua ostamaan omasi, ja rohkaisen myös käyttämään kankaita Suomessa, vaikka ne ehkä erottuvatkin katukuvasta.Tuotteita voi ostaa ainakin kolmella eri tavalla. Niitä myydään Lempäälän seurakunnan Olkkari kahvilassa, niitä voi tilata suoraan Morogoron Hiippakunnalta tai voin tuoda niitä matkalaukussani elokuussa. Suoraan tilaamalla postimaksut voivat olla korkeita.
Minun tuomien tuotteiden suhteen toimi seuraavasti: Katso tässä päivityksessä olevista kuvista, minkä haluat tai pyydä lisää kuvia sinua kiinnostavista tuotteista. Esimerkiksi ”vihreän sävyisistä kankaista”. Kun olet tehnyt päätöksen, kerro minkä haluat. Ostan sen sinulle, tuon mukanani Suomeen ja sovimme tuotteiden luovuttamisen ja maksamisen sen mukaan, missä päin Suomea normaalisti liikumme. Yhteydenoton voit tehdä vapaavalintaisella tavalla, mutta puheluihin vastaaminen täältä on vähän turhan kallista. Esimerkiksi sähköpostini on paula@leppakoski.org.

Tuotteiden hinnat ovat seuraavat:
Paita 9,5 €
Kangas 6,5 €
Iso kassi 7 €
Pieni kassi 2,5 €


Hinnat on muutettu shillingeistä euroiksi lähimpään puoleen euroon niin, etten ota välityspalkkiota, mutten myöskään itse tee suurta tappiota. Jos ostat useamman tuotteen, lasken valuutan muunnokset uudelleen ja uusi pyöristys voi vaikuttaa eduksesi.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myöhässä, muualla tai kadoksissa

Kasvatuksesta ja seminaareista

Kotiinpaluu